14/5/07

ANALISI: Quan se confon partit e institucion

Ua wèb institucionau (www.aran.org) paralizada, un boletin de partit en foncionament damb un estil que mos ei familiar, un cargue dera administracion que se vante en sòn blòg deth boletin deth partit... Indicis que mos amien a pensar qu'ath darrèr des Huelhes convergentes, que se caracterizen pes atacs personaus, especulacions e mentides, se trape er inefable cap de comunicacion deth govèrn d'Aran, un naut cargue de sòu public dedicat ath trebalh de partit. Un aute des escandals que taquen ath govèrn de Carlos Barrera en confóner reiteradament partit e institucion.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això es la realitat. Els governants, sovint, confonen els poders públics, que haurien d'exercir per mandat dels seus votants, amb els poders personals que exerceixen en el seu ranxo, al mes pur estil bananer : i el seu ranxo no deixa d'ésser el territori de tots els seus administrats, votants i no votants de la seva candidatura. Caldria que algú els hi expliques a tota aquesta colla de cap grossos il.luminats, que vol dir Administració i que cal fer amb el poder que neix dels seus administrats.
No deixa d'ésser increïble que la política sigui l'única feina d'alt nivell directiu (?), per la qual no sigui necessària cap tipus de formació i/o experiència, doncs hi caben tot tipus de personatges, i que els polítics siguin els únics professionals d'alt nivell, si es que se'ls pot anomenar així, a qui no se'ls hi exigeix un currículum contrastat per desenvolupar la tasca a la qual es presenten i una responsabilitat, no només política, pels resultats obtinguts durant la seva gestió.
Es clar que hi ha polítics i polítics, no hi son pas tots dins el mateix sac, però a les Administracions Locals la tònica pot ésser ben be aquesta.
Al cap de vall no se pas perquè ens queixem, doncs tenim els polítics que ens mereixem; no mes cal guaitar l'index d'abstenció i el resultat de les eleccions...