16/5/07

Boya 1, Barrera 0

Eth debat qu'aufric ager era television publica catalana enter es candidats tath Conselh Generau d'Aran non deishèc precisament en melhor lòc ath candidat per CDA. Tot çò de contrari. Un sudorós Carlos Barrera demorèc mauparat per dobla partida.

Nerviós ath començament, Barrera auec de gésser ara defensiva deuant un implacable José Antonio Bruna (PRAG), qu'ath temps permetec reauçar era figura mès institucionau e moderada dera net, era deth candidat per Unitat d'Aran, Paco Boya.

Damb ua actitud tranquilla e sindicabla, Boya presentèc un discors coerent e melhor elaborat en tot rebàter cada un des atacs que lançaue Barrera, qu'en bèri moments semblaue exercir era foncion de lidèr dera oposicion.

Conscient dera sua feblesa pendent era ora e mieja de debat e sabedor d'auer era darrèra paraula, un Barrera mès insegur batanèc en sòn estil mès barroèr tot consumint eth sòn temps contra Boya e sense projècte a proposar.

Eth debat servic entà evidenciar a on ei era bona e era mala educacion des nòsti politics.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

que pasa???
Mirabas el debate codificado o que?
PAco Boya Sindic, va hombre, pero no se lo cree ni él, si le llamó dos veces Síndico.
Ah, por cierto, renunciará al sueldo de Diputat en el Parlamento o jugará a dos bandos???

Hay que ser un poco más objetivo, sino el disgusto será mayor

Anònim ha dit...

No, si te parece le llamará Síndic a la presentadora...
Estoy de acuerdo en que Barrera perdió los papeles y que su tesis se resume en que todo va bien y si no va bien es por culpa del tripartito y de Unitat d'Aran... Lamentable, como su última intervención.
Ah, la diferencia entre Barrera y Boya es que Boya puede ser un buen Síndico, mientras que Barrera nunca podría ser un buen parlamentario.

Anònim ha dit...

Una vez más el Sr.Carlos Barrera el que dice ser nuestro sindic pero no se nota en nada, demostró ser un MAL EDUCADO Y PREPOTENTE sin pasar por alto su SONRRISA CRUEL.

Anònim ha dit...

Aquest es el Síndic que voleu per la Val d’Aran, i dieu que va guanyar per golejada, però si va semblar un “sense sang” , “sense esma”, “sense força”, “sense lideratge”....., i molt penós els comentaris sobre Sanitat, tant de Paco Boya com de J.A. Bruna, perquè no parleu del conjunt del funcionament de la Sanitat, no de casos puntuals, si vols ser el Síndic de tots comença per mirar per tots els que viuen a la Vall, no pels teus al•legats......... per acabar discrepo amb la visió que teniu del èxit del debat, sigueu més realistes i baixeu del núvol on esteu.
Per cert les “naues idèes ta Aran” quines son..............??????????????

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo en que el Sr. Boya no fué lider en este debate, pero tambien hay que reconocer que el Sr. Barrera,es una persona muy prepotente.Tambien estoy de acuerdo en que no debería referirse a casos concretos en lo que se refiere a la sanidad, pero lo que si sabemos la mayoria de los habitantes de Aran y incluso en Barcelona es que la sanidad en Aran, ahora, no va bien, como pasó hace muchos años.